Aproo cikkek - aproo.hu

Kertépítés Budapest – Szépkertet 2000 Kft

Cégünk szakértő csapata készen áll, hogy segítsen megvalósítani álmai kertjét Budapesten, vagy környékén, legyen szó kerttervezésről, kertépítésről vagy kertfenntartásról.

Budapesten kertépítés és kertfenntartás terén a legmegbízhatóbb partnert keresi? Akkor Önnek a Szépkertet Kft-re van szüksége! Kertépítés Budapest: +36-30-933-06-07

Kerttervezés – helyszínrajzzal, vagy számítógépes tervvel

Kerttervezőink és kertépítőink Budapest területén is széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, és minden igényt figyelembe vesznek, hogy egyedi és gyönyörű kerteket teremtsenek ügyfeleinknek. Legyen szó kis udvarról vagy nagyobb telekről, mi megtaláljuk a legjobb megoldást, hogy álmai kertje valóra váljon.

A helyszíni bejárás alkalmával egy gyors vázlat készül a kerttervek alapján. Egyeztetjük a burkolt és telepített felületek pontos méretét, a növények fajta választékát, pontos helyét. Fontos a rendelkezésre álló talaj szerkezet felmérése, az esetleges minnőségjavítási megoldások egyeztetése. Amennyiben szükséges, akkor számítógépes tervet is mellékelünk árajánlatunkhoz.

Szépkertet – Kertépítés

Vállalkozásunk az elkészített kerttervek alapján előkészíti a megfelelő területet durva, majd a finom tereprendezéssel. Elkészítjük a járófelületeket, majd a helyszínen már a helyükre hordott növények ültetése következik. A növénytelepítést mindig a gyepszőnyegezés követi.

Kertfenntartás – Szépkertet Kft

Nem csak új kertek létesítését vállaljuk, hanem a régiek „felújítását” is. Továbbá szerződés alapján vállajuk a meglévő, vagy az általunk készített kertek karbantartó gondozását (metszések, fűnyírások, lomb eltekerítás, stb).

Öntözőrendszer

Az öntözőrendszer beszerzése és telepítése terén is segítünk Önnek. Professzionális öntözőrendszereink segítségével gondoskodhat kertje optimális vízellátásáról, még a legforróbb nyári napokon is.

Szépkertet – Gyepszőnyeg telepítés

Ha gyorsan szeretné élvezni egy zöld, gondozott gyep előnyeit, akkor válassza gyepszőnyeg telepítés szolgáltatásunkat. Szakértőink gyorsan és precízen elvégezik a munkát, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse az eredményt.

Műfű lerakás – Szépkertet Kft

A műfű lerakása is egy remek lehetőség kertje szépítésére. Budapest területén mi vállaljuk a műfű lerakását is, hogy kertje mindig zöld és rendezett legyen, anélkül hogy hosszú órákat kellene a fűnyírásra fordítania.

Borostyánfal

Emellett borostyánfal építésében is szakértők vagyunk. A borostyánfal egy kiváló lehetőség kertje díszítésére és zöldítésére, és mi segítünk Önnek a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Referenciáink

Honlapunkon referencia képeket talál, hogy meggyőződjön arról, milyen színvonalas munkát végzünk. Előtte-utána képeink segítségével láthatja, hogy milyen lenyűgöző változásokat érhetünk el kertjeiben.

Ha minőségi kertépítési és kertfenntartási szolgáltatásokra van szüksége Budapest területén, forduljon hozzánk bizalommal a Szépkertet Kft.-hez!

Amennyiben bővebb információra van szüksége látogasson el weboldalunkra, vagy híjon a telefonszámunkon, s minden segítséget megadunk álmai kertjének megvalósításához.

Alfaweb.hu
2024 Aproo